Un sucevean a căzut într-o coasă, şi-a scos-o şi a mers singur la spital unde a fost operat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna suceveană Botoşana, a suferit o intervenţie chirurgicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava după ce s-a accidentat, luni seara, căzând într-o coasă, iar potrivit medicilor suceveni evoluţia sa post- operatorie este bună.

Directorul medical al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat, marţi, că un pacient în vârstă de 53 de ani a fost adus, luni seara, la UPU prin transfer de la Spitalul Siret fiind diagnosticat cu „traumatism toraco-abdominal şi plagă penetrantă toracică dreaptă (coasă)”.

Tiberius Bradatan

Brădăţan a spus că bărbatul s-a accidentat căzând într-o coasă, iar obiectul ascuţit care a pătruns în torace a avut o traiectorie descendentă, până la nivelul ficatului.

El a precizat pacientul şi-a scos singur coasa şi s-a prezentat la Spitalul din Siret, ulterior a fost transferat la SJU Suceava, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

“S-a intervenit chirurgical pentru repararea leziunilor hepatice şi pulmonare şi pentru oprirea sângerării. În prezent, pacientul se află internat în Secţia ATI, iar în momentul de faţă evoluţia sa este bună”, a mai spus medicul sucevean.


Intră acum și în grupul de