Bărbat din Bunești, snopit în bătaie de cei doi frați ai săi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din satul Uncești, comuna Bunești, a fost snopit în bătaie, de cei doi frați ai săi de 44 ani și 50 ani, în urma unui conflict spontan. Unul dintre agresori a fost reţinut pentru 24 de ore pentru „tentativă de omor”, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

bataie_scandal

Poliția Județeană a informat că agresiunea s-a petrecut în seara zilei de 15 august, pe fondul unui conflict spontan, agresorii lovindu-și fratele cu pumnii şi picioarele.

Ulterior, în cursul zilei de miercuri, 19 august, bărbatul de 52 de ani a fost examinat din punct de vedere medico legal, medicii constatând că leziunile i-au pus viața în pericol și necesită pentru vindecare 23-24 de zile de îngrijiri medicale.

Unul dintre agresori, bărbatul de 44 de ani, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de „tentativă de omor”.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J Suceava și va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La data de 20.08.2015 Tribunalul Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui Constantin Giniţă pentru o durată de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de