Bărbat din Bunești, snopit în bătaie de cei doi frați ai săi

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din satul Uncești, comuna Bunești, a fost snopit în bătaie, de cei doi frați ai săi de 44 ani și 50 ani, în urma unui conflict spontan. Unul dintre agresori a fost reţinut pentru 24 de ore pentru „tentativă de omor”, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

bataie_scandal

Poliția Județeană a informat că agresiunea s-a petrecut în seara zilei de 15 august, pe fondul unui conflict spontan, agresorii lovindu-și fratele cu pumnii şi picioarele.

Ulterior, în cursul zilei de miercuri, 19 august, bărbatul de 52 de ani a fost examinat din punct de vedere medico legal, medicii constatând că leziunile i-au pus viața în pericol și necesită pentru vindecare 23-24 de zile de îngrijiri medicale.

Unul dintre agresori, bărbatul de 44 de ani, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de „tentativă de omor”.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J Suceava și va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La data de 20.08.2015 Tribunalul Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus arestarea preventivă a lui Constantin Giniţă pentru o durată de 30 de zile.

loading...