Șoferul unei mașini cu plăcuțele de înmatriculare reținute a produs un accident rutier la Ulma


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Rădăuți, s-a ales cu dosar penal, după ce a produs un accident rutier în interiorul comunei Ulma, în urma căruia două persoane au fost rănite. Polițiștii au constatat că la începutul lunii plăcuțele cu numărul de înmatriculare au fost reținute pentru lipsa asigurării RCA.

Placute de inmatriculare

Poliția Județeană a informat că sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.30, în interiorul comunei Ulma, mașina condusă de bărbatul de 39 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, întrucât într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens.

Astfel, în urma impactului, șoferul de 44 de ani și un tânăr de 18 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, care se afla în calitate de pasager în mașina bărbatului din aceeași localitate au fost răniți ușor.

Potrivit polițiștilor, autoturismul bărbatului din Rădăuți este înmatriculat în străinătate, iar la momentul accidentului avea montat un singur număr de înmatriculare.

Cei doi șoferi implicați în accidentul rutier au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au mai arătat că în urma verificărilor efectuate în bazele de date auto s-a constatat faptul că la data de 7 august a.c  autoturismului condus de bărbatul de 39 de ani i s-au reţinut plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru lipsa asigurării RCA , fiindu-i eliberată o dovadă fără drept de circulaţie.


Intră acum și în grupul de