O șoferiță vitezomană din Câmpulung Moldovenesc a avariat trei mașini și a intrat într-un stâlp de electricitate


Intră acum și în grupul de

Trei mașini au fost avariate, iar un stâlp de electricitate era cât pe ce să fie pus la pământ, după ce o șoferiță de 57 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă.

accident politie

Poliția Județeană a informat că accidentul a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 04.40, pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza vitezei excesive și nepăstrarea distanței în mers, femeia de 57 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune față-spate cu o mașină condusă de un bărbat de 40 de ani, din Republica Moldova.

„Din impact, autoturismul condus de femeia de 57 de ani a intrat în coliziune cu un stâlp al rețelei electrice de pe margine drumului, după care cu un autoturism parcat în stația de autobuz”, au informat reprezentanții Poliției.

În urma accidentului, o femeie de 32 de ani, din Republica Moldova, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost rănită ușor.

Polițiștii ajunși la fața locului au testat cu aparatul etilotest șoferii implicați în accident, rezultatele fiind negative. Totodată, oamenii legii au întocmit un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

 


Intră acum și în grupul de