Primarul Lungu despre lucrările la pasajul de la Ițcani: Este o mobilizare exemplară

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a lăudat modul de executare a lucrărilor la pasajul de la Ițcani, el arătând că echipele de muncitori de la Victor Construct s-au mobilizat exemplar.

„Mă bucur că până în prezent, să nu-i deochi, au răspuns exact la apelul meu vizavi de lucrările la pasajul peste calea ferată. Este o mobilizare exemplară începând din ziua de vineri”, a declarat Ion Lungu, la comandamentul de lucrări cu fonduri europene, de marți dimineața.

comandament

Totodată, Lungu s-a declarat încântat de faptul că pe șantier sunt foarte multe utilaje și se lucrează pe mai multe fronturi de lucru.

Edilul a precizat că partea de cale rutieră a fost decopertată, iar în această săptămână constructorii urmează să toarne betoanele.

„M-aş bucura să fie aşa pentru că, aşa cum ştiţi, este caniculă în această săptămână, temperaturi ideale pentru asemenea operaţiuni”, a mai arătat edilul-șef al orașului.

Cât privește lucrările la podul peste râul Suceava de la Iţcani, muncitorii încă mai lucrează la rosturile de dilatare, însă, chiar și așa, Lungu consideră că lucrarea a ieșit de foarte bună calitate.

Pasajul peste calea ferată de la Ițcani a fost închis de vineri, de la ora 12.00, timp de două luni. În această perioadă traficul este deviat prin Burdujeni, pe strada Gheorghe Doja, dar și pe centura Sucevei.