Afacerist din Vama, arestat preventiv după ce ar fi pus la cale un plan monstruos de asasinare a unui rival


Intră acum și în grupul de

Un afacerist din localitatea suceveană Vama a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că ar fi pus la cale un plan monstruos de asasinare a unui rival, folosindu-se în acest scop de un consătean, fost puşcăriaş.

arestat catuse

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii au dispus la data de 28 august a.c. arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu aceeași dată, a inculpatul Axentioi Iosep – Constantin pentru săvârşirea infracţiunii de „încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni”.

Sursa citată a arătat faptul că Axentioi Iosep – Constantin, prin încercările repetate, materializate prin convorbiri telefonice şi ambientale în cursul lunii august 2015, ar fi încercat să-l corupă, promițându-i 30.000 lei, pe un consătean de-al său, Popescu Ilie Adrian, să-l omoare pe Ciprian Andrei Țăranu.

În acest sens, Axentioi i-ar fi oferit consăteanului la data de 12 august a.c. 1.000 lei, după care la data de 27 august a.c. suma de 1.000 euro.

Totodată, inculpatul i-ar fi indicat, în mod detaliat, și un plan de operare constând în conducerea victimei în pădurea de pe raza comunei Vama, lovirea acesteia cu un topor în cap, iar apoi răsturnarea unui buştean peste aceasta, pentru a disimula un accident forestier.


Intră acum și în grupul de