Motelul Ilisesti a ars intr-un incendiu puternic


Intră acum și în grupul de

Incendiul a izbucnit sambata la ora 10.38, din cauza unui cos de fum neprotejat corespunzator, iar la locul incendiului s-au deplasat patru autospeciale ale Detasamentului de Pompieri Suceava fiind chemate in sprijin forte ale subunitatilor de pompieri din Falticeni, Gura Humorului si Solca din cauza ca motelul nu dispunea de surse de apa suficiente pentru interventia la un incendiu de proportii si exista pericolul extinderii focului la centrala termica a motelului unde se afla depozitata o cantitate mare de motorina, dar si la padurea din apropiere.
Interventia a fost coordonata de colonelul Lulciuc Lulcel, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, iar incendiul a fost lichidat dupa doua ore.
In incendiu a ars acoperisul motelului pe o suprafata de 650 de mp, cu suportul de lemn si invelitoarea din onduline si au fost degradati tavanul si peretii pe o suprafata de 60 de mp, valoarea pagubelor fiind in curs de evaluare.
In urma incendiului nu au fost victime, in motel nefiind cazati turisti, dar sambata seara in aceasta unitate urma sa fie organizata o nunta.


Intră acum și în grupul de