Un tânăr din Cajvana, fără permis, a intrat cu mașina într-un stâlp electric. Vezi ce le-a declarat polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Cajvana, a vrut să ascundă polițiștilor faptul că s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere, și a produs un accident. El le-a declarat oamenilor legii că s-a aflat în calitate de pasager în mașina condusă de fratele său cu doi ani mai mare.

Potrivit Poliției Județene, joi dimineața, în jurul orei 04.48, polițiștii din Rădăuți au fost sesizați despre faptul că la spitalul din localitate a fost adus un tânăr 18 ani din orașul Cajvana, victima unui accident de circulație.

ACCIDENT - AMBASADA SUA

La spital, polițiștii l-au găsit pe fratele tânărului accidentat, acesta declarându-le că el a condus autoturismul implicat în accident.

Din acest motiv, tânărul de 20 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, în urma cercetărilor făcute de polițiști, a fost stabilit faptul că în jurul orei 03.00 tânărul de 18 ani, fără permis de conducere, a condus autoturismul în oraşul Cajvana.

La un moment dat, el a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, autoaccidentându-se.

„După producerea accidentului tânărul de 18 ani a îndepărtat plăcuțele cu numerele de înmatriculare și a parcat autoturismul în curtea unui imobil”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Din cauza leziunilor suferite tânărul de 18 ani nu putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de