Modernizarea zonei Pieţei Centrale se finalizează şi urmează să fie funcţional şi sistemul de semaforizare, a anunţat Lucian Harşovschi


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat, miercuri, că modernizarea zonei Pieţei Centrale din Suceava s-a încheiat şi că urmează să fie realizate marcajele rutiere şi să devină funcţional sistemul de semaforizare.

El a explicat că prin investiţia făcută cu fonduri reduse se reuşeşte soluţionarea unei probleme legate de siguranţa pietonilor şi de trafic rutier.

Lucian Harsovschi

Harşovschi a mai declarat că se continuă lucrări de asfaltare şi reabilitare a zonei din zona Liceului de Artă, Curtea Domnească şi Piaţa 22 Decembrie şi că urmează să fie începute lucrări de asfaltare şi pe strada Mărăşeşti.

Totodată, el a anunţat că până la sfârşitul lunii octombrie vor fi amplasate şi şase noi locuri de joacă.

Mai mult, până la sfârşitul lunii septembrie vor fi montate suprafeţe de amortizare de şocuri pe o suprafaţă de peste 700 de mp în zona a două locuri de joacă din parcul Universităţii şi din Burdujeni astfel încât să fie evitate producerea de accidente.

El a mai anunţat că toate locurile de joacă din municipiu vor avea aceste suprafeţe de preluare de şocuri care vor fi montate anul viitor.


Intră acum și în grupul de