Un tânăr a îngropat banii furați dintr-un club din Vatra Dornei într-un ghiveci cu flori de pe stradă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani, din municipiul Vatra Dornei, a crezut că poate scăpa „basma curată” după ce a furat un telefon mobil și banii unei fete care petrecea într-un club din localitate, ascunzând bunurile în locuri numai de el știute. Ghinionul lui a fost că o echipă de jandarmi a văzut-o pe tânără strigând disperată după telefonul furat.

Potrivit Jandarmeriei Suceava, sâmbătă, 12 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, un echipaj de jandarmerie a observat o femeie care s-a apropiat în fugă de un grup de mai multe persoane aflat pe strada Republicii din municipiul Vatra Dornei, strigând să îi restituie telefonul furat.

telefon mobil

Tânăra de 20 de ani, din Vatra Dornei, le-a spus jandarmilor că în timp ce se afla într-un club din localitate o persoană i-a sustras din geantă suma de 328 lei și un telefon mobil în valoare de aproximativ 800 lei.

Totodată, tânăra a indicat faptul bunurile i-au fost sustrase de una din persoanele din grupul respectiv deoarece și acestea și-au petrecut seara în club.

În urma discuțiilor contradictorii cu celelalte persoane și pe fondul unor probleme medicale anterioare, fata a suferit un atac de panică, fiind necesare intervenția unui echipaj de Ambulanță și transportarea acesteia către Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Sursa citată a mai arătat că un tânăr din grup a recunoscut sustragerea bunurilor, relatând faptul că în timp ce petrecea a observat că fata s-a ridicat de la masă și s-a îndreaptat spre ringul de dans, lăsându-și poșeta nesupravegheată.

Astfel, tânărul de 18 ani s-a apropiat de masă și a sustras din poșetă un telefon mobil și suma de 328 lei.

„Imediat a părăsit clubul și a ascuns telefonul în pasajul subteran din apropierea gării din centrul localității și a îngropat banii într-un ghiveci de flori de pe domeniul public, cu intenția de a reveni și de a recupera bunurile ulterior”, a informat Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava.

Jandarmii au restituit femeii bunurile sustrase și l-au predat pe tânăr Poliției din Vatra Dornei în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de