Fotbal. Amical – Galben-albastrii, egalii CFR-ului Pascani


Intră acum și în grupul de

CFR Pascani – Cetatea Suceava   0 – 0

Sâmbata, Cetatea Suceava si-a continuat seria partidelor de verificare în vederea debutului în Liga a III-a pâna la startul caruia au mai ramas doua saptamâni. Elevii lui Marian Pana s-au deplasat la Pascani unde au înfruntat CFR –ul din localitate, una dintre formatiile pe care le va înfrunta si în timpul sezonului. Partida, care initial fusese programata pentru miercuri, 8 august, dar anulata din cauza ploii, s-a încheiat la egalitate, 0-0.
Antrenorul Marian Pana a început partida în urmatoarea formula de joc: Rohetki – Leuciuc, Nicolau, Streinu, Halip – Apetri, Onciu, Mitruc, Celpan – Homneac, Iordache. Pe parcusul reprizei secunde, antrenorul sucevean si ceilalti jucatori pe care i-a avut la dispozitie: Viorel Gheorghe, Constantin, Cojenel, Breniuc, Stanescu, Moldovan, Botezatu, Corneanu, Colban, Andris, Dicher, Butnaru, Andrian si Liviu Popa.
De partea cealalta, echipa gazda pregatita de Ovidiu Ciobanu si Bogdan Mandric  a evoluat cu: Tarabuta – Nicolae, Cojocaru, Marmeci, Davidoaia, Vintila, Boscu, Radu, Nicu, Pintilie si Ancuta. Au mai intrat: Boja, Chiriac, Grigoras si Bucuran.
Miercuri, 15 august, fotbalistii suceveni vor evolua la Iasi, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, în turul III al Cupei României, în fata formatiei Poli II Iasi. Partida va fi transmisa în direct, de postul de televiziune TVR 2, cu începere de la ora 16.30.


Intră acum și în grupul de