FOTO Judeţul Suceava va fi invitat de onoare al târgului de produse tradiţionale organizat de Provincia Luxemburg la Bruxelles


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că judeţul Suceava urmează să fie invitatul de onoare al Târgului Provinciei Luxemburg care se desfăşoară în Bruxelles lângă Parlamentul European la ediţia din anul 2017.

Nechifor participă la Târgul Provinciei Luxemburg din Belgia în Piaţa Luxemburg din Bruxelles, lângă Parlamentul European care se desfăşoară în această perioadă.

targ bruxelles6

El a explicat că în târg sunt prezente mai mult de 50 de companii şi întreprinzători particulari, care oferă spre vânzare produse tradiţionale din Sud Estul Belgiei, promovând în acelaşi timp turismul precum şi artă şi cultură locală.

Nechifor a reamintit că din această primăvară, Consiliul Judeţean Suceava este partener cu Provincia Luxemburg, iar miercuri a primit invitaţia ca judeţul Suceava să fie invitatul de onoare la Ediţia din 2017.

„Târgul luxemburghez Bruxelles Champetre este una din manifestările tradiţionale din capitală Europei, anul acesta fiind cea de a 29-a ediţie, urmărindu-se promovarea produselor tradiţionale dar şi a culturii, tradiţiilor şi turismului. Suntem onoraţi de această invitaţie şi mulţumirile mele sunt adresate Guvernatorului Bernard Caprasse şi ambasadorilor Ştefan Tinca, Philippe Beke, precum şi fostului ambasador Patrick Nothomb dar şi ministrului agriculturii, naturii şi turismului din Wallonia, domnul Rene Collin, cei care au făcut, alături de noi, că acest nou parteneriat să producă rezultate imediate”, a declarat Nechifor.

El a subliniat că pentru Suceava prezenţa la cea de a 31-a ediţie înseamnă o expunere semnificativă în inima Europei atât pentru locuitorii din Bruxelles cât şi pentru românii care lucrează şi trăiesc în Belgia.

Nechifor şi-a exprimat siguranţa că judeţul Suceava va reprezenta la nivel înalt România, împreună cu Asociaţia Produs în Bucovina, Asociaţia pentru Turism Bucovina, Ansamblul artistic profesionist Ciprian Porumbescu, dar şi cu alţi parteneri tradiţionali

 


Intră acum și în grupul de