(FOTO) Două maşini au ars, joi dimineaţă, într-o curte din Ipoteşti. Focul a fost pus intenţionat


Intră acum și în grupul de

Două autoturisme aflate în curtea unui imobil din comuna Ipoteşti au fost incendiate intenționat, joi dimineața, flăcările amenințând să se extindă și la alte două mașini aparţinând lui Ioan Corjuc, fiul primarului din Ipoteşti, precum și la o casă de locuit. Mașinile cuprinse de flăcări sunt ale unei firme ce se ocupă cu instalarea de sisteme de supraveghere, iar bănuielile anchetatorilor se îndreaptă către un fost client al societății.

incendiu masina

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunțat la ora 5.00, două autoturisme ale unei firme care erau parcate într-o curte particulară din comuna Ipoteşti, fiind incendiate.

„La sosirea echipajelor, ardeau cele două autoturisme, cu focare diferite şi cu o distanţă între ele de aproximativ trei metri, existând pericolul de propagare la alte două autoturisme şi la casa de locuit aflată în imediata apropiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

El a arătat că intervenția pompierilor s-a încheiat după circa jumătate de oră, în urma incendiului un autoturism fiind ars în proporţie de 85%, iar cel de-al doilea, în proporţie de 60%.

De asemenea, au mai ars materiale, accesorii şi alte bunuri aflate în interiorul maşinilor.

Celelalte două maşini parcate în apropiere au fost afectate de căldură şi li s-au degradat vopseaua şi o parte din accesoriile auto, ornamente și sisteme de semnalizare.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii militari au salvat cele două maşini şi locuinţa proprietarului”, a menționat plt. adj. Alin Găleată.

Potrivit primelor cercetări, bănuielile oamenilor legii se îndreaptă spre un fost client al firmei de sisteme de supraveghere cu care proprietarul s-ar fi certat pentru că acesta era nemulţumit de modul în care funcţionează sistemul instalat.

 


Intră acum și în grupul de