O femeie a ajuns la spitalul din Rădăuți după ce a căzut dintr-un microbuz aflat în mers


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 30 de ani a ajuns miercuri dimineața la spitalul din Rădăuți, după ce portiera microbuzului cu care se deplasa s-a deschis în timpul mersului, iar pasagera a căzut pe carosabil.

Spitalul Municipal Radauti

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc în cursul zilei de marți, 15 septembrie, pe raza comunei Putna, însă victima a ajuns la spital a doua zi, întrucât după ce a căzut din microbuz a refuzat să fie transportată la o unitate medicală.

Polițiștii au stabilit că șoferul microbuzului, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Rădăuți, nu s-a asigurat corespunzător la închiderea ușii de acces, aceasta rămânând întredeschisă. Astfel, pe timpul deplasării, din cauza balansului vehiculului, portiera s-a deschis în totalitate, iar femeia de 30 de ani a căzut pe acostament suferind leziuni ușoare.

După producerea accidentului, victima a refuzat să fie transportată la o unitate medicală. De asemenea, șoferul microbuzului a anunțat Postul de poliție Putna cu privire la eveniment și întrucât nu au existat victime și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 

 

 


Intră acum și în grupul de