Doi şoferi s-au ales cu dosare penale şi un căruţaş a fost rănit, după un accident petrecut la Zamostea


Intră acum și în grupul de

Două maşini şi o căruţă au fost implicate într-un accident rutier produs  miercuri noapte pe raza comunei sucevene Zamostea.

caruta fan tigari

Poliția Județeană a informat că miercuri noaptea, în jurul orei 22.34, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 291A pe raza comunei Zamostea, un localnic de 37 de ani, s-a angajat în depășirea autoturismului condus de un consătean de 47 de ani, fără să observe că în depășirea aceluiași autoturism se afla atelajul hipo nesemnalizat corespunzător și condus de un tânăr de 29 de ani, din localitate, pe care l-a acroșat.

În urma coliziunii, căruţaşul a căzut în șanțul de pe marginea drumului suferind leziuni, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 37 de ani a plecat de la locul faptei fără să anunțe poliția.

Celălalt conducător auto de 47 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal, față de bărbatul de 37 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și față de conducătorul de 47 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” , ce  va fi soluționat procedural”, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de