Bărbat din Grăniceşti, reţinut pentru că ar fi lovit cu biciul o tânără şi i-ar fi dat cu ciocanul în cap unui constătean


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Grăniceşti, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, fiind cercetat pentru comiterea a două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

arestat

Potrivit Poliției Județene, la data de 30 iulie a.c., suspectul a pătruns în locuinţa unei femei din comuna Grăniceşti, de unde a sustras o bicicletă, în valoare de circa 500 de euro.

Ulterior, la data de 10 august a.c., suspectul l-a lovit în zona feţei şi a gâtului pe un consătean de 24 ani, din comuna Grăniceşti, provocându-i suferinţe fizice, iar apoi i-a sustras o bicicletă şi mai multe bunuri personale.

În aceeaşi zi, suspectul a lovit o tânără de 23 ani, din comuna Dărmăneşti, cu biciul de trei ori în zona picioarelor, provocându-i leziuni.

De asemenea,  la data de 16 septembrie a.c., în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, la un magazin mixt din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, suspectul l-a lovit cu un ciocan la nivelul capului, pe un bărbat din aceeaşi localitate, provocându-i leziuni, ce au necesitat pentru vindecare 11 – 13 zile de îngrijiri medicale şi a tulburat ordinea şi liniştea publică prin ameninţări adresate persoanei vătămate.

„Faţă de suspect, bărbatul de 42 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, acesta fiind suspect pentru comiterea a două infracţiuni de furt, trei infracţiuni de lovirea sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, arată IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Grăniceşti.

 

 


Intră acum și în grupul de