Tânăr blocat la ieșirea dintr-un club din centrul Sucevei, bătut crunt de membrii unei găști care a încercat să se impună cu violența. Cinci suspecţi sunt în custodia Poliţiei Suceava


Intră acum și în grupul de

În dimineața zilei de vineri, 18 septembrie, 20 de poliţişti judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, au executat cinci percheziţii domiciliare, fiind emise mandate de aducere pe numele a cinci agresori care au intrat în conflict cu un tânăr, la plecarea dintr-un club din centrul Sucevei.

perchezitii 1

Potrivit Poliției Județene, la data de 25 iulie a.c., în jurul orei 04.30, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de personalul medical al Spitalului Judeţean Suceava despre faptul că a fost adus un tânăr de 33 ani, din localitate, în stare inconştienţă, posibil victima unei agresiuni.

Tânărul a fost găsit de doi prieteni, căzut, în stare de inconştienţă, pe o alee din parcul central al municipiului Suceava. Medicii au constatat că tânărul prezenta contuzii cu echimoze, hematoame, plăgi contuze, fractură piramidă nazală şi masiv facială, leziuni ce s-au putut produce prin loviri cu corpuri sau mijloace contondente.

Tânărul a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii care s-au ocupat de caz au stabilt că în noaptea de 24 spre 25 iulie a.c., în jurul orei 04.00, victima a avut un conflict cu un grup de tineri.

„Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 36 de ani, din municipiul Suceava şi comuna Şcheia, bănuiţi şi de săvârşirea unor alte fapte penale au încercat prin afişarea unui comportament violent să inducă în cercurile frecventate idea unui grup dominant. În acest sens, inclusiv în seara de 24 spre 25 iulie 2015, unii din membrii grupului au mers într-un club din municipiul Suceava, intrând în conflict cu un alt tânăr de 33 de ani”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a mai arătat că cei cinci s-au organizat în vederea aplicării unei corecţii tânărului de 33 de ani, blocându-l pe acesta cu două autoturisme la ieşirea din club. Victima a încercat să fugă pentru a-şi asigura scăparea, însă a fost ajunsă de cei cinci în parcul central din municipiul Suceava, fiind lovită în mod repetat cu pumnii, picioarele şi obiecte contondente.

Polițiștii au continuat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, dar și pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma perchezițiilor de vineri dimineața, agresorii au fost conduşi la sediul IPJ Suceava pentru audieri, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet şi instanţei cu propunere de instituire a măsurilor preventive.

Totodată, cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate şi mai multe bunuri cu valoare probatorie în cauză.

 

 


Intră acum și în grupul de