Transport de lemne fără acte, confiscat la Câmpulung Moldovenesc

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Breaza, care transporta material lemnos fără acte a fost depistat de polițiștii din Câmpulung Moldovenesc.

lemne

Potrivit Poliției Județene, luni seara, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați că pe raza localității circulă o autoutilitară care transportă material lemnos fără documente legale de proveniență.

Imediat, un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare a identificat și oprit pe strada Calea Bucovinei din localitate, în zona ieșirii de pe varianta traficului greu, o autoutilitară care transporta material lemnos.

În urma controlului, a ieșit la iveală că șoferul autoutilitarei nu deține nici un document de proveniență sau aviz de însoțire a materialului lemnos transportat, fapt pentru care a fost condus la un depozit silvic.

„Specialiștii silvici au efectuat inventarierea, rezultând cantitatea de 10,136 metru cubi grinzi rășinoase din specia molid, cu o valoare de circa 4.500 lei”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a mai arătat că lemnul a fost ridicat în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr.171/2010.