Acasă Actualitate Transport de lemne fără acte, confiscat la Câmpulung Moldovenesc

Transport de lemne fără acte, confiscat la Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Breaza, care transporta material lemnos fără acte a fost depistat de polițiștii din Câmpulung Moldovenesc.

lemne



Potrivit Poliției Județene, luni seara, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați că pe raza localității circulă o autoutilitară care transportă material lemnos fără documente legale de proveniență.

Imediat, un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare a identificat și oprit pe strada Calea Bucovinei din localitate, în zona ieșirii de pe varianta traficului greu, o autoutilitară care transporta material lemnos.

În urma controlului, a ieșit la iveală că șoferul autoutilitarei nu deține nici un document de proveniență sau aviz de însoțire a materialului lemnos transportat, fapt pentru care a fost condus la un depozit silvic.

„Specialiștii silvici au efectuat inventarierea, rezultând cantitatea de 10,136 metru cubi grinzi rășinoase din specia molid, cu o valoare de circa 4.500 lei”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a mai arătat că lemnul a fost ridicat în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr.171/2010.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version