Bărbat din Rădăuți, reținut de polițiști după ce a incendiat o mașină din localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul Poliției Județene, fiind suspectat că a incendiat o mașină din localitate, la începutul acestei luni.

 

Potrivit Poliției Județene, la data de 6 septembrie mașina unui bărbat de 54 de ani, din localitate, a fost incendiată intenționat, vehiculul fiind distrus în proporție de 75 la sută.

incendiu masina

În urma investigațiilor, polițiștii suceveni au reuşit în cursul zilei de joi, 24 septembrie, identificarea autorului infracţiunii, acesta fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi.

„Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în imobilul unde locuieşte suspectul, ocazie cu care, au fost identificate mai multe bunuri, cu valoare probatorie în cauză, care au fost ridicate în vederea cercetărilor, inclusiv autoturismul utilizat de acesta la comiterea infracţiunii”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a menționat că față de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca în cursul zilei de vineri, 25 septembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de