Urmărire la Vatra Dornei după un șofer care are permisul anulat din 2012


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Vatra Dornei, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști după ce s-a urcat la volan, deși are permisul de conducere anulat din anul 2012 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

politie urmarire

Potrivit Poliției Județene, duminică seara, un echipaj de poliţie din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a efectuat semnal regulamentar de oprire pe strada Popeni, din localitate, unui autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 86 km/h în localitate.

Întrucât șoferul şi-a continuat deplasarea, polițiștii au trecut în urmărirea autoturismului, pe traseul DN 17 Roşu – strada Popeni, unde, conducătorul auto a oprit autoturismul, ocupanţii părăsind în grabă interiorul acestuia.

„Polițiștii au reușit identificarea deţinătorul autoturismului în persoana unui bărbat de 34 de ani, din localitate şi a unui pasager din autoturismul, care au declarat faptul că autoturismul în cauză a fost condus de un alt bărbat de 39 de ani, din municipiul Vatra Dornei”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 39 de ani are permisul de conducere anulat din anul 2012 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de