Gemenele din Putna bătute de tatăl lor vor să fie îngrijite de o mătuşă

 

Cele două surori din Putna care au fost bătute crunt de tatăl lor cu pumnii şi tăiate cu un briceag vor să fie îngrijite de o mătuşă.

ambulanta noaptea

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc, a declarat că echipa Serviciului de Urgenţă din cadrul instituţiei a discutat, luni, cu cele două surori gemene din Putna, care se află internate în spital după ce au fost lovite de tatăl lor.

Daneliuc a spus că părinţii celor două fete, care sunt eleve în clasa a noua, sunt divorţaţi, copiii fiind încredinţaţi mamei care, în prezent, se află la muncă în Anglia, adolescentele fiind în grija unei mătuşi.

Ea a precizat că fetele au declarat echipei DGASPC Suceava că tatăl lor, care munceşte în străinătate, s-a întors în ţară şi a dorit să vorbească cu ele, însă fetele au refuzat după ce au observat că este băut spunându-i că vor discuta doar în prezenţa mătuşii, iar din acest motiv tatăl s-a enervat, ajungându-se la acest conflict nedorit.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava a mai spus că fetelor li s-a propus ca după externarea din spital să fie preluate în Centrul de Primire Urgenţe al DGASPC Suceava, dar că, într-o primă fază, ele au refuzat propunerea.

“Se va discuta şi cu mătuşa fetelor. Din câte am înţeles a fost anunţată şi mama lor. Urmează ca mâine să se discute şi cu mătuşa lor şi se va adopta cea mai bună soluţie pentru fete”, a precizat Daneliuc.

Vezi aici ce au păţit cele două fete gemene