Gemenele din Putna bătute de tatăl lor vor să fie îngrijite de o mătuşă


Intră acum și în grupul de

 

Cele două surori din Putna care au fost bătute crunt de tatăl lor cu pumnii şi tăiate cu un briceag vor să fie îngrijite de o mătuşă.

ambulanta noaptea

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc, a declarat că echipa Serviciului de Urgenţă din cadrul instituţiei a discutat, luni, cu cele două surori gemene din Putna, care se află internate în spital după ce au fost lovite de tatăl lor.

Daneliuc a spus că părinţii celor două fete, care sunt eleve în clasa a noua, sunt divorţaţi, copiii fiind încredinţaţi mamei care, în prezent, se află la muncă în Anglia, adolescentele fiind în grija unei mătuşi.

Ea a precizat că fetele au declarat echipei DGASPC Suceava că tatăl lor, care munceşte în străinătate, s-a întors în ţară şi a dorit să vorbească cu ele, însă fetele au refuzat după ce au observat că este băut spunându-i că vor discuta doar în prezenţa mătuşii, iar din acest motiv tatăl s-a enervat, ajungându-se la acest conflict nedorit.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava a mai spus că fetelor li s-a propus ca după externarea din spital să fie preluate în Centrul de Primire Urgenţe al DGASPC Suceava, dar că, într-o primă fază, ele au refuzat propunerea.

“Se va discuta şi cu mătuşa fetelor. Din câte am înţeles a fost anunţată şi mama lor. Urmează ca mâine să se discute şi cu mătuşa lor şi se va adopta cea mai bună soluţie pentru fete”, a precizat Daneliuc.

Vezi aici ce au păţit cele două fete gemene


Intră acum și în grupul de