FOTBAL. LIGA A IV-A


Intră acum și în grupul de

Etapa a II-a va putea stabili  un prim clasament

Duminica, 19 august, se vor desfasura meciurile etapei a II-a în cadrul Campionatului Ligii a IV-a. Toate meciurile sunt derbiuri având în vedere faptul ca în prima etapa nu s-au înregistrat rezultate de egalitate, asa încât dupa etapa a II-a vom avea echipe care s-ar putea afla pe podium cu 6 puncte.

CS Gura Humorului – Florconstruct Patrauti
La Gura Humorului, la întâlnirea cu Clubul Sportiv din localitate, va poposi nou promovata în Liga a IV-a Florconstruct Patrauti. Ambele echipe au înregistrat victorii în prima etapa, doar ca humorenii au adus acasa trei puncte din deplasare, iar copii lui Vasile Florea, din întâlnirea de pe tern propriu cu Bucovina Badeuti. Va fi un meci dificil pentru elevii lui Radu Casuba, având în vedere faptul ca patrautenii alcatuiesc o echipa tânara, în curs de omogenizare, iar gazdele sunt una din echipele care s-au batut în editia trecuta de campionat pentru un loc în Liga a III-a.

Foresta Moldovita – Bradul Putna
La Moldovita vine Bradul Putna, ambele echipe parasind învinse terenul în prima etapa de campionat. Dar, având în vedere ca la Moldovita, pe un teren foarte bun, se vor întâlni doua echipe în formare, cu multi jucatori noi, cu o buna pregatire fizica si valorica, meciul se arata interesant si deosebit de echilibrat.

CS Juventus II Falticeni – CSM Bucovina Radauti
CS Juventus II Falticeni – CSM Bucovina Radauti, va fi un meci deosebit de spectaculos. Se vor întâlni doua echipe care de-a lungul anilor au fost în permanenta preocupate de fotbal de buna calitate, dar mai ales de cresterea tinerelor talente. Au avut în permanenta centre puternice de copii si juniori, antrenorii Anton si Dascalescu de o parte si Gherasim si Stoica de cealalta parte, fiind slefuitorii de talente care au adus în prim planul fotbalului la nivel judetean (si nu numai) numerosi jucatori.

CSO Viitorul Liteni – CSM Dorna Vatra Dornei
Va fi un meci foarte interesant, de o parte fiind echipa lui Tomita Onisii, o echipa alcatuita din jucatori experimentati, care de obicei joaca foarte bine pe teren propriu, de partea cealalta se va afla tot o echipa alcatuita din jucatori experimentati cu Mihaita Szekely si Iliuta Groza la timona, dar si cu câtiva jucatori care au jucat în Divizia „C” cu doi ani în urma, Nemes, Atofanei, Iosub sau Chira. Terenul foarte bun din Liteni va fi o scena agreabila unde jucatorii tehnici îsi pot arata valoarea.

Minerul Iacobeni-Ciocanesti – Avântul Todiresti
Meci tare la Iacobeni unde gazdele vor întâlni una din echipele care au pornit tare în actuala editie de campionat. Va fi un meci important pentru ambele echipe, 3 puncte în clasament vor conta foarte mult la sfârsitul campionatului. Delegarea la acest meci a unui arbitru aflat în topul celor mai buni în sezonul trecut si a unui observator experimentat sunt indici ca partida se afla în atentia organizatorilor.

Rapid CFR Suceava – Zimbrul Siret
Este una din partidele de traditie în campionat, jocurile dintre cele doua echipe fiind în decursul anilor meciuri deosebit de spectaculoase. În ambele formatii se regasesc jucatori valorosi, Romaniuc, Stamate, Tudoreanu, Munteanu, Sevaciuc, M. Ciobanu la rapidisti, Ciustea, Pârlog, Zus, Olaru sau Melniciuc la sireteni, jucatori care au fost în general preocupati de minge, nu de picioarele adversarilor.

Unirea Boroaia – Flacara Rosie Udesti
Partida dintre Unirea Boroaia si Flacara Rosie Udesti va fi, suntem siguri, una din cele mai disputate întâlniri ale etapei. Gazdele alcatuiesc o echipa formata din jucatori foarte buni, care au jucat în marea lor majoritate în ligile superioare, dar va avea nevoie de o perioada de omogenizare pentru a intra în cartile promovarii. Oaspetii, dupa victoria asupra rapidistilor suceveni din prima etapa de campionat, vor veni la Boroaia cu mari ambitii si suntem siguri ca îsi vor juca cu ardoare sansele.

Bucovina Badeuti – AFC Cetatea II Suceava
Bucovina Badeuti – AFC Cetatea II Suceava – Arbore este dupa parerea noastra derbiul etapei. Elevii lui Vichente Popescu joaca bine pe teren propriu, dar meciul cu arborenii se va disputa la Radauti, terenul din Badeuti aflându-se în stadiul de cosmetizare. Asa încât Martinescu, Turliuc, O. Ciobanu sau Gorbanescu se vor afla ca acasa la Radauti. Oricum va fi un meci frumos, ambele echipe fiind alcatuite din jucatori pe care îi preocupa în primul rând fotbalul. Oaspetii, dupa victoria din prima etapa vor încerca sa-si mai adauge trei puncte la zestrea din clasament, profitând de faptul ca jocul se va disputa undeva pe teren neutru pentru echipa gazda.


Intră acum și în grupul de