Primarul Ion Lungu: „Este un haos total pe strada Traian Vuia”


Intră acum și în grupul de

Pe strada Trian Vuia din municipiul Suceava au început luni, 28 septembrie, lucrările de înlocuire a conductelor de apă și de asfaltare. Acestea au termen de finalizare o lună și trebuie realizate în paralel. Licitația de înlocuire a conductelor pe strada Traian Vuia a fost câștigată de SC Conbucovina SA, iar de reabilitarea străzii și turnarea covorului asfaltic se ocupă Victor Construct.

comandament

 

La o zi de la demararea proiectelor, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat nemulțumit de felul în care muncitorii de la Conbucovina și Victor Construct lucrează.

Edilul orașului a inspectat luni strada Traian Vuia și a constatat că nu există semnalizări rutiere, iar șoferii nu știu pe unde să circule din cauza craterelor.

„Astăzi este un haos total pe strada Traian Vuia”, a spus Ion Lungu.

El a mai arătat că a făcut un apel la reprezentanții firmei Victor Construct, dar și la ACET Suceava, contractorul proiectului de înlocuire a conductelor de apă, astfel încât lucrările să fie semnalizate corespunzător. Totodată, Lungu a transmis firmei botoșănene Victor Construct să toarne un prim strat de binder pentru a se putea circula.

„Ieri am văzut un haos total.  Sper ca în această săptămână să o scoatem cât de cât la capăt, în măsura în care vor interveni cei de la Victor Construct să toarne măcar pe un sens de mers binderul”, a subliniat primarul Sucevei.


Intră acum și în grupul de