Ţigări de contrabandă de circa 100.000 de lei, găsite în anexa unei gospodării din Ulma


Intră acum și în grupul de

O cantitate de circa 9700 de pachete de ţigări de contrabandă a fost descoperită, luni, de poliţiştii de frontieră suceveni în anexa unei gospodării din comuna Ulma, în acest caz fiind cercetaţi doi localnici în vârstă de 21, respectiv 26 de ani.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, Ilie Poroch Seriţan, a precizat, marţi, într-un comunicat de presă că un echipaj al poliţiei de frontieră din Brodina s-a deplasat, luni, la o gospodărie din localitatea suceveană Ulma întrucât existau informaţii că ar fi depozitată o cantitate de ţigări de contrabandă.

tigari contrabanda ulma (2)

Astfel, cu acordul proprietarului, poliţiştii au efectuat un control în urma căruia au descoperit în anexa gospodăriei 11 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

 Cantitatea de ţigări a fost transportată la SPF Brodina unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 9 690 de pachete cu ţigări.

tigari contrabanda ulma

Doi localnici în vârstă de 21 de ani, respectiv 26 de ani sunt cercetaţi în acest caz pentru contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 97 000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării.

tigari contrabanda ulma (1)


Intră acum și în grupul de