Mașină furată din fața unei case din Şcheia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Şcheia, a reclamat luni dimineața polițștilor suceveni că duminică noaptea persoane necunoscute au încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate în faţa locuinţei sale, după care au sustras un al treilea autoturism, parcat în același loc.

furt casetofon masina

Poliția Județeană a informat că duminică, în jurul orei 23.30, persoane necunoscute au spart geamul lateral de la două autoturisme și au răvășit bunurile din interior, fără a sustrage bunuri sau valori, după care, au sustras un alt autoturism, prin împingere.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiști, pe strada Fierăriei din localitate a fost depistat abandonat autoturismul sustras, la o distanţa de aproximativ 300 de metri de locuinţa persoanei vătămate”, au informat reprezentanții Poliției.

Sursa citată a mai arătat că a fost întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de