CJ Suceava a aprobat promovarea Bucovinei în Parlamentul European


Intră acum și în grupul de

standul bucovinei la targul de turism al romaniei (7)Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, marţi, ca judeţul Suceava să participe în zile de 3 şi 4 decembrie la Bruxelles la trei evenimente, unul dintre acestea fiind de promovare a Bucovinei în Parlamentul European.

Astfel, la invitaţia Parlamentului European, în perioada 3-4 decembrie o delegaţie a CJ Suceava va merge la Bruxelles unde va participa la un forum pe teme economice, dar şi la o prezentare a Bucovinei în Parlamentul European.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a explicat că europarlamentarilor li se va prezenta un spectacol de gală al Ansamblului Ciprian Porumbescu, va exista o prezentare tematică a Bucovinei, dar şi a tradiţiilor, meşteşugurilor şi gastronomiei.

„Să guste Bucovina”, a spus Nechifor care a adăugat că îşi doreşte ca cei peste 700 de europarlamentari să fie ambasadori ai Bucovinei.

Totodată, pentru comunitatea românească din Belgia, Ansamblul Ciprian Porumbescu va oferi un spectacol de excepţie la Ambasada României din Bruxelles.


Intră acum și în grupul de