Ministrul Transporturilor vine la Suceava să explice ce se întâmplă cu şoseaua de centură


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, va veni la Suceava pentru a anunţa ce se va întâmpla cu şoseaua de centură a municipiului Suceava, a anunţat, marţi preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor.

El a spus că vizita ministrului este programată pentru 8-9 octombrie.

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Brânduşel Nichitean, a cerut, marţi, plenului CJ Suceava să voteze şi să semneze o scrisoare adresată conducerii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România în care să-şi exprime îngrijorarea că lucrările la şoseaua de centură nu se termină şi să solicite finalizarea lucrărilor până la sfârşitul acestui an.

nichitean„Dacă lucrurile merg la fel nu se termină nici în 20 de ani”, a spus Nichitean.

Nechifor l-a anunţat pe Nichitean că ministrul Matache va veni la Suceava unde va prezenta soluţia în cazul şoselei de centură.

El i-a încurajat pe consilierii judeţeni să vină la întâlnirea cu ministrul Transporturilor unde să susţină cererea ca şoseaua de centură să fie finalizată până la sfârşitul acestui an.

Catalin Nechifor

Nechifor a apreciat că o cauză a întârzierii finalizării acestei investiţii poate fi şi din cauză că în ultimii patru ani s-au schimbat şase miniştri ai Transporturilor.

Totodată, Nechifor a spus că este îmbucurător că se lucrează la reabilitarea DN 17 B, Vatra Dornei-Broşteni.

 

 


Intră acum și în grupul de