Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Putna


Intră acum și în grupul de

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, miercuri dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui bărbat din comuna Putna.

incendiu pompieri (5)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 5.00, la fața locului intervenind militarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Putna şi Bilca.

Găleată a arătat că la sosirea echipajelor ardea astereala de la mansarda casei, existând pericolul de propagare la o casă bătrânească şi la anexele gospodăreşti, construcţii cu o suprafaţă totală de aproximativ 250 de metri pătraţi.

De asemenea, Găleată a mai spus că incendiul a fost lichidat după trei ore, în urma lui fiind mistuite mansarda casei, planşeul etajului şi materiale depozitate în podul locuinţei, iar pereţii portanţi şi alte bunuri din interiorul casei au fost degradate.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat casa bătrânească şi anexele gospodăreşti”, a menționat plt.adj. Alin Găleată.

 


Intră acum și în grupul de