Acasă Actualitate Un bărbat din Bunești și-a bătut cu bestialitate fratele pentru că nu...

Un bărbat din Bunești și-a bătut cu bestialitate fratele pentru că nu a vrut să împartă mâncarea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din satul Unceşti, din comuna Buneşti, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, după ce în luna august și-a bătut cu bestialitate un frate.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în seara zilei de 15 august 2015, victima a avut o discuţie în contradictoriu cu cei doi frați ai săi pentru că nu a împărțit mâncarea cu ei.



Procurorii suceveni au arătat că inculpatul Ghiniţă Constantin, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a iniţiat un atac furibund asupra fratelui său, aplicându-i repetate şi multiple lovituri de pumni şi picioare la nivelul corpului. Victima s-a prăbușit la podea, însă a fost lovită în continuare de inculpat.

După ce altercaţia fizică a luat sfârșit, victima a părăsit imobilul și a înnoptat la un vecin care l-a găsit doua zi dimineaţa prezentând urme de violenţă.

Medicii legiști au constatat că bărbatul a suferit leziuni ce i-au pus în primejdie viața, pentru vindecare fiind nevoie de 23-24 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii suceveni au menționat că niciunul dintre cei trei frați nu lucrează, ocazional ei prestează activităţi agricole la diferite persoane din localitate şi obişnuiesc să consume aproape zilnic băuturi alcoolice.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version