Ţigări ascunse în roţile unei maşini, depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

  Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei  Siret au descoperit, ascunse în anvelopele unui autoturism, 750 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al S.T.P.F. Suceava,  comisar șef de poliție Ilie Poroch-Serițan, joi,  în jurul orei 13.30, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B. Ivan de 32 ani, domiciliat în municipiul Suceava, conducând un autoturism  marca VW Passat.

tigari in roti masina (1)

„Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

tigari in roti masina (2)

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal,  în anvelopele autoturismului,  cantitatea de 750 pachete  de ţigări, marca  „Fest”, de provenienţă ucraineană”, a declarat Ilie Poroch-Serițan.

El a mai precizat că ţigările în valoare de aproximativ 950 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

tigari in roti masina


Intră acum și în grupul de