Bărbatul acuzat că a violat o fată în internatul Şcolii Profesionale Speciale din Câmpulung Moldovenesc a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Ionel Marius Obreja pentru viol şi violarea sediului profesional.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori,  în dimineaţa de 8 iunie 2015, între orele 3.00 – 5.00, bărbatul a pătruns fără drept în sediul Internatului Şcolii Profesionale Speciale Câmpulung Moldovenesc, prin forţarea unei uşi şi spargerea unui geam.

gratii arest

El a ameninţat cu un cuţit o fată de 16 ani, după care, prin violenţă, a întreţinut relaţii sexuale normale şi orale cu ea, într-o cameră a internatului de la etajul al doilea, unde aceasta dormea singură.

Suspectul a dispărut de la domiciliu încă din ziua respectivă, iar pe numele lui Obreja a fost emis un mandat de arestare în lipsă, după care acesta a fost identificat şi arestat.

La acea dată, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a spus că nu îşi poate explica cum a reuşit respectivul bărbat să intre în internat, în condiţiile în care imobilul are gratii la parter, camere video şi paznic.

Negură a menţionat că şcoala este subordonată Consiliului Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de