Fotbal. Liga a IV-a – Cetatea II a inceput campionatul in forta


Intră acum și în grupul de

Cu trei „plombe” de la prima echipa, Constantin, Homneac si Apetri, satelitul Cetatii a mai adunat 3 puncte si pare una dintre candidatele serioase la promovarea în Liga a III-a.
Bucovina Badeuti – AFC Cetatea II Suceava- Arbore  1-4 (0-1)
Duminica, 19 august, echipa satelit a Sucevei a sustinut un meci foarte dificil, în fata unui adversar decis sa nu paraseasca învins terenul. „Copiii” lui  Vichente Popescu si-au dorit mult victoria dar desi meciul s-a disputat la Radauti (terenul din Badeuti nefiind înca adus la parametrii regulamentari) pâna în minutul 30a fost aprig disputat. A fost practic minutul în care oaspetii au deschis scorul prin Tudor Homneac, jucator venit de la echipa mare, gazdele reclamând un fault la centru terenului, maniera prin care acestia si-au exprimat frustrarea limitele regulamentului. Ca atare,
Gh. Hunceac a vazut cartonasul rosu si a fost nevoit sa paraseasca terenul, lasându-si echipa în inferioritate numerica. Era 0-1 în favoarea oaspetilor si situatia nu era disperata pentru echipa din Badeuti dar Dragos Tatar (Bucovina Badeuti) si-a pierdut „busola” si a intrat criminal la unul din atacantii Cetatii si bineînteles ca arbitrul Florin Bilouseac i-a acordat rosu direct si astfel soarta meciului era scrisa.
Cu doi oameni în minus, gazdele au fost victime sigure si au mai primit 3 goluri înscrise de Homneac (47), Florescu (51) si Toader Suiu (73).
Totusi badeutenii au marcat golul de onoare prin Petrescu în minutul 68.
Au jucat formatiile:
Bucovina: Dumitriu – D. Tatar, Rosu, Hunceac, Husanu, Gh. Tatar, Fl. Siminiceanu, Podariu, Gavriliuc, Casoinic, Petrescu. Au mai intrat: Pânzaru, Anton si David.
Cetatea II: Constantin –  Ov. Ciobanu, Ignatescu, Turliuc, Martinescu, Dovalciuc, Crisu, Razlog, Florescu,Apetri, Homneac. Au mai intrat: Suiu si Gazdaru.
În etapa a III-a, Cetatea II va avea un meci greu în compania echipei Flacara Rosie Udesti, partida urmând a se disputa la Falticeni întrucât udestenii au terenul suspendat dupa incidentele din prima etapa.


Intră acum și în grupul de