Fotbal. Liga a IV-a – Meciuri interesante in etapa a III-a


Intră acum și în grupul de

Duminica, 26 august, se vor disputa meciurile etapei a III-a din Liga a IV-a. Câteva partide atrag atentia tinând cont ca înca ne aflam la începutul campionatului aproape toate meciurile sunt interesante.

CS Gura Humorului – Bucovina Badeuti

Pe undeva s-ar parea ca este vorba de o întâlnire în care gazdele nu vor avea probleme, dupa doua meciuri câstigate din tot atâtea jucate. Totusi, chiar daca oaspetii nu au cunoscut înca gustul victoriei fiind pe penultimul loc al clasamentului cu un singur gol marcat, acestia îsi vor vinde scump pielea. Desi le vor lipsi doua piese de baza din aparare, Gh. Hunceac si Dragos Tatar, suspendati pentru jocul de la Humor, bucovinenii îl vor coborî ca ultim aparator pe Costi Siminiceanu iar la marcaj va juca Gh. Tatar. Cu siguranta ca nici gazdele nu vor sta cu mâinile în sân si vor încerca sa-si îmbogateasca zestrea de puncte, printre protagonistii humorenilor urmând a fi Gafita, Cocar sau Piticariu.

Florconstruct Patrauti – Foresta Moldovita

Meci echilibrat în care echipa nou promovata din Patrauti, antrenata de Radu Casuba, întâlneste fosta echipa a acestuia. La ora actuala gazdele au un lot de jucatori mai experimentati cu Tanasuc, Ciubotaru, Leonte, Cârlan sau Bogdan Florea în primul „11”. De partea cealalta, o formatie tânara, în formare, cu câtiva fotbalisti de perspectiva Radasanu, Zancu sau Ailincai. Este o buna ocazie pentru gazde de a urca în clasament.

Bradul Putna – CS Juventus II Falticeni

 Va fi un meci greu pentru echipa lui Victor Galusca. Formatia înca nu s-a omogenizat este înca la ora cautarilor desi are în componenta jucatori valorosi : Dobrea, Luca, Romega sau Turcan. De partea cealalta echipa a doua  a divizionarei C din Falticeni din care nu vor lipsi: Zaharia, Ciopraga, Florin si Andrei Aileni, Munteanu, Zaremba si altii. În plus, partida va fi arbitrata de divizionarul Vlad Ciobanu iar ca observator, va oficia presedintele Comisiei de Disciplina a AJF, Mircea Onciul.

CSM Bucovina Radauti – CSO Viitorul Liteni

Radautenii, care nu sunt într-o forma tocmai buna, pierzând în etapa trecut cu 0-7 întâlnirea de la Falticeni cu Juventus II, nu vor scapa ocazia sa câstige întâlnirea cu ultima clasata, Viitorul Liteni. Dar, fotbalul ramâne fotbal, mingea e rotunda iar oaspetii îsi vor juca si ein sansele.

CSM Dorna Vatra Dornei – Minerul Iacobeni-Ciocanesti

Derbiul echipelor de munte, din localitati megiese, care au în componenta lor numerosi jucatori care în editia trecuta au fost colegi de echipa. La Dorna vor juca fostii „mineri” Iosub, Iuga, D. Bostan, Bonchis sau Kasper, iar la Minerul Iacobeni, fostii fotbalilstii de la Suhardul Ciocanesti: Ujica, Dascalu, Hodis, Tomiuc sau Moldovan.

Avântul Todiresti – Rapid CFR Suceava

Meci greu pentru elevii lui Neculai si Costica Grosu. Ceferistii au ramas aceeasi echipa valoroasa si ambitioasa, alcatuita din  jucatori experimentati ca si în editia precedenta de campionat. Gazdele au si ele câtiva fotbalisti tineri, care promit mult: Balint, Târnovan sau Stefancu, dar se lucreaza înca la încadrarea lor în echipa de baza.

Zimbrul Siret – Unirea Boroaia

Se anunta un meci spectaculos pentru ca se întâlnesc doua echipe care joaca un fotbal de buna calitate tehnica si sportiva. Acest fapt a fost confirmat si în primele doua etape ale campionatului. De o parte Bejinariu , Harasemiuc, Ciustea, Pîrlog sau Luchian iar de partea cealalta Apetri, Anania, Sava, Vasiliu sau Dîrjoanca.

Flacara Rosie Udesti – Cetatea II Suceava-Arbore

Chiar daca se joaca la Falticeni, terenul din  Udesti fiind suspendat, jocul va fi unul tare. Gazdele alcatuiesc o echipa ambitioasa, alcatuita din localinici V. Bai, M. Bai, Lazar si câtiva nou veniti Tauteanu, Cojocariu, Geosu, Tunea sau Manghiuc si suntem siguri ca îsi vor vinde scump pielea în fata experimentatei echipe a lui Ovidiu Ciobanu, în care se regasesc Cerlinca, Razlog, Turliuc, Martinescu, Crisu sau Homneacsi Apetri de la prima echipa. Va fi un meci care va atrage pe stadionul „Tineretului” numerosi spectatori, dornici sa vada la lucru una dintre echipele care, în mod sigur, va candida la promovare. Partida va fi arbitrata de un trio din Siret condus de Ion Moldovan.


Intră acum și în grupul de