Dialog axat pe comunicarea moderna


Intră acum și în grupul de

Colaborarea româno-franceza pe plan militar cunoaste evolutii noi si în domeniul relatiilor publice. În acest sens, seful Directiei Informare si Relatii Publice (DIRP), col. dr. Ion Petrescu, a avut joi, un dialog cu atasatul apararii al Frantei, lt. col. Michael Lignée, se precizeaza într-un comunicat al Biroului de Presa al Guvernului.

Au fost trecute în revista repere ale unei noi abordari a relatiilor publice de catre structurile de specialitate din cele doua armate. Seful DIRP a precizat principalele aspecte ale proiectului de îmbunatatire a comunicarii interne în Armata României. Acesta implica si o perfectionare a comunicarii externe prin difuzarea publicatiilor militare în circuitul public, experienta franceza în acest domeniu fiind una de referinta.

Atasatul francez al apararii a apreciat ca un viitor dialog între expertii militari români si francezi, la Paris, pe probleme vizând strategii în comunicare moderna si formule publicistice atractive în presa militara, constituie un cadru adecvat pentru un schimb de experienta benefic ambelor parti.

Lt. col. Michael Lignée a remarcat în mod special noua forma a site-lui: www.mapn.ro, apreciind ca DIRP foloseste în prezent un stil ofensiv, favorabil informarii corecte, la timp si în flux continuu, a celor interesati de problematica militara.


Intră acum și în grupul de