Şase răniţi în urma unui accident pe DN 17 între Ilişeşti şi Stroieşti după ce un şofer din Botoşani a derapat din cauza vitezei


Intră acum și în grupul de

Şase persoane din două maşini au fost rănite duminică după amiaza în urma unui accident produs între Ilişeşti şi Stroieşti de un şofer din judeţul Botoşani.

smurd ambulanta

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un tânăr de 26 de ani din localitatea botoşăneană Corni, Marius Feducel, conducea duminică după amiaza un autoturism Opel Astra dinspre Ilişeşti spre Suceava. El a pătruns cu viteză într-o curbă periculoasă la stânga unde limitarea de viteză e de 30 de km/h şi a derapat, iar apoi a intrat într-un autoturism care venea din sens opus, condus de Iulian Lucău, un tânăr de 30 de ani din Fundu Moldovei.

În urma impactului, din maşina condusă de şoferul din Botoşani, în care se mai aflau doi membri ai familiei şoferului de 30 şi 27 de ani şi doi din altă familie din Corni, de 22 şi 23 de ani, au fost răniţi şoferul şi trei dintre pasageri.

Din cealaltă maşină au fost răniţi şoferul şi un membru al familiei acestuia, o femeie în vârstă de 26 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Toţi răniţii au fost transportaţi la spital, iar în cazul a doi dintre ei s-a recomandat internarea.


Intră acum și în grupul de