Fotbal. Liga a IV-a – Cetatea II si CS Gura Humorului, in fruntea clasamentului


Intră acum și în grupul de

Duminica, 26 august s-au disputat meciurile etapei a III-a din Liga a IV-a. În aceasta etapa gazdele au învins în 4 întâlniri, oaspetii în 3 iar un meci s-a încheiat la egalitate. Doua echipe se afla la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului, despartite de golaveraj.

Flacara Rosie Udesti – Cetatea II Suceava – Arbore  0-2 (0-1)
Oaspetii (meciul s-a jucat pe stadionul „Tineretului” din Falticeni, gazdele având terenul suspendat) au început bine partida, au deschis repede scorul, în minutul 9, prin Halip si au fost în continuare la cârma jocului, mai ales datorita valorii lotului de jucatori. Gazdele, o echipa tânara, în formare au luptat cu sportivitate pentru un rezultat bun si spunem noi, în mare parte au reusit, scorul ramânând sub semnul întrebarii pâna în minutul 83, când Turliuc a facut 2-0 si meciul era jucat. Au fost aliniate formatiile:
Flacara Rosie: Tauteanu – Cojocariu, V. Bai, M. Bai, Geosu, Lazar, Roman, Tunea, Manghiuc, Mlesnita, Cernescu. Au mai intrat: Ieremie, Adamovici si Petrovici.
Cetatea II: Constantin – O. Ciobanu, Razlog, Cerlinca, Patache, Scutelnicu, Turliuc, Ignatescu, Apetri, Homnneac, Halip. Au mai intrat : Crisu, Dovalciuc si Lazareanu.
Partida a fost bine arbitrata de triloul siretean cu Ion Moldovan la centru, asistat la cele doua margini de D. Ursache si I. Copp.

Avântul Todiresti – Rapid CFR Suceava  0-4 (0-1)
Partida foarte buna facuta de elevii lui Iliuta Gafencu care au fost la cârma jocului de la cap la coada. Au driblat, au centrat au marcat, cu alte cuvinte le-a iesit totul. Terenul mare, cu o suprafata buna de joc si forma buna a jucatorilor în ciuda faptului ca echipa gazda a pierdut la un scor sever, au facut ca meciul sa fie gustat din plin de spectatori.
Au jucat formatiile:
Avântul: Bordianu – N. Grosu, Tcaciuc, Seserman, Târnovan, Tabarcea, Ungureanu, Stefancu, V. Rotari, Balint, St. Bejenar. Au mai intrat: Vlad si Savut.
Rapid CFR: Avram – M. Ciobanu, Sevaciuc, Clim, Spatar, Stamate, Bejinariu, Burlacu, Romaniuc, Pânzaru, Tudoreanu. Au mai intrat: Raut, C. Munteanuz, Scutariu si Bârhoata.
Golurile au fost marcate de Bejinariu (32, 56), Spatar (53) si Romaniuc (75).

CS Gura Humorului – Bucovina Badeuti  4-0 (2-0)
Lipsiti de doua din piesle de baza ale apararii, Huncea si Dragos Tatar, oaspetii au fost o prada usoara pentru experimentata echipa a lui Teo Murariu. Meciul a fost otusi frumos, gazdele, desi au dominat autoritar au avut în fata o echipa care si-a vazut de fotbal. Au jucat formatiile:
CS Gura Humorului: Negrea – Bernic, Cocar, Tanasa, Neagoe, Gafita, Piticariu, Ionita, Cainari, D. Negrea, Morari. Au mai intrat: Poienari, O. Macovei, A. Macovei si Bulexa.
Bucovina: Dumitriu- P. Lucescu, Gh. Tatar, Hutanu, Fl. Lucescu, Podariu, Fl. Siminiceanu, M. Gavriliuc, Casoinic, Pânazaru, Petrescu. A mai jucat: Firici. Golurile au fost marcate de Ionita (28), Bernic (40), Piticariu (57) si Cainari (81).

CSM Dorna Vatra-Dornei – Minerul Iacobeni- Ciocanesti  5-1 (1-1)
Derbiul echipelor de munte s-a încheiat cu victoria clara a echipei mai experimentate si mai valoroase. A fost o prima repriza echilibrata si a fost nevoie de intrarea în teren, la dorneni, a antrenorului jucator, Iliuta Groza, pentru „clarificarea problemelor”. Au jucat:
Dorna: Marolicaru – Szekely, Melinte, Iosub, Boanches, Chira, Atofanei, Vizitiu, Nemes, Kasper, Stan. A mai intrat: I. Groza.
Minerul: Ionica Moldovan – Berechea, Pisdeli, Avasilchioaie, Boiciuc, Tomiuc, Dascalu, Ujica, Ciocan, Hodis, M. Ivan. Au mai intrat: Arseniuc, Dnistran, Scheu, Vrânceanu. Golurile au fost marcate de Boanches (30), Nemes (72), Groza (79, 89) si Stan (85 ) pentru dorneni, respectiv Berechea (43) pentru oaspeti.

Bradul Putna – Juventus II Falticeni  1-1 (0-1)
A fost un meci tare, bine tinut în mâna de suceveanul Vlad Ciobanu, partida în care gazdele au primit un ajutor substantial din partea portarului echipei falticenen, Corneliu Zaharie, care si-a lasat echipa în inferioritate numerica, dupa o iesire nervosa, în care a avut o comportare nesportiva, aducând injurii într-o prima faza unui arbitru asistent si apoi arbitrului central si a vazut în aceeasi faza doua „galbene” urmate de cartonasul rosu. În acel moment, mai precis în minutul 33, scorul era 0-1 si au urmat 57 de minute de asalt la poarta nou intratului Arteni. Egalitatea inevitabila s-a produs în minutul 90 când Breaban a înscris pentru gazde si spectatorii au plecat oarecum multumiti de la stadion. Pentru Juventus II a marcat Daniel Munteanu în minutul 10. Au jucat echipele:
Bradul: Zubas – Bâru, Isopescu, Romega, Dobrea, Puha, Ioancea, Georgescu, Muntean, Luca, Turcan. Au mai intrat: Busuioc si Breaban.
Juventus II: Zaharie – Sava, Fl. Ailenei, D. Munteanu, Craiu, Constantin, Suman, Cara, Placinta, Bijec, Blaga. Au mai intrat: Arteni si Gramada.

Clasament  (neoficial)

1.    Cetatea II Sv- Arbore         3    3    0    0    10-2    9p
2.    CS Gura Humorului             3    3    0    0    7-1    9
3.    Juventus II Falticeni           3    2    1    0    11-2    7
4.    Rapid CFR Suceava            3    2    0    1    12-4    6
5.     CSM Dorna Vatra D.          3    2    0    1    11-6    6
6.    Florconsruct Patrauti         3    2    0    1    5-1    6
7.     Unirea Boroaia                 3    2    0    1    8-7    6
8.    CSM Bucov. Radauti          3    2    0    1    4-7    6
9.    Avântul Todiresti               3    1    0    2    8-9    3
10.    Flacara R. Udesti             3    1    0    2    6-8    3
11.    Zimbrul Siret                    3    1    0    2    6-10    3
12.    Minerul Iac.-Cioc.             3    1    0    2    6-12    3
13.    Bradul Putna                   3    0    2    1    2-3    2
14.    Foresta Moldovita           3    0    1    2    0-5    1
15.    Bucov. Badeuti                3    0    0    3    1-10    0
16.     Viiotorul Liteni                3    0    0    3    3-13    0


Intră acum și în grupul de