Circulație în condiţii de normalitate, pe toate drumurile naţionale şi europene din judeţ


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană a informat că în ultimele 24 de ore, pe drumurile europene, naţionale şi judeţene de pe raza judeţului Suceava au acționat în permanență peste 30 de echipaje de poliţie rutieră, circa 80 de poliţişti rutieri şi din structurile de ordine publică îndrumând participanţii la trafic pentru ca circulaţia să se desfăşoare fără evenimente rutiere majore.

activitati de monitorizare DN 17 iarna sofer masina

„Circulaţia rutieră, în special în zonele de munte, a fost monitorizată permanent  echipajele de poliţie fluidizând traficul şi dirijând vehiculele pentru a nu se crea ambuteiaje. De asemenea, poliţiştii au urmărit identificarea din timp a problemelor cauzate de vânt şi căderile de zăpadă (arbori sau crengi căzute pe carosabil, fire electrice dislocate etc.) pentru a informa în permanenţă participanţii la trafic şi a dirija vehiculele, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Sursa citată a mai arătat că au fost instituite puncte fixe în care poliţiştii au informat şoferii cu privire la necesitatea echipării corespunzătoare a vehiculelor din punct de vedere tehnic.

Totodată, poliţiştii au acţionat cu operativitate în momentul identificării unor riscuri şi vulnerabilităţi, propunând restricţionarea temporară a circulaţiei vehiculelor de mare tonaj, peste 7.5 tone, pe un segment al DN17 A.

activitati in trafic sofer autoutilitara

„Urmare a acestor activităţi desfăşurate cu efective sporite şi cu operativitate de către poliţişti, pe raza judeţului nu s-au înregistrat blocaje rutiere, persoane blocate în vehicule sau alte locaţii şi nici pierderi de vieţi omeneşti ca urmare a unor accidente rutiere sau alte evenimente asociate fenomenelor meteo înregistrate.

La această oră, pe toate drumurile naţionale şi europene din judeţ se circulă în condiţii de normalitate, poliţiştii fiind în continuare în teren pentru siguranţa traficului rutier”, se menționează într-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de