Bogdan Loghin va fi viitorul primar interimar al municipiului Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri Bogdan Loghin va fi viitorul viceprimar cu atribuţii de primar în municipiul Rădăuţi.

loghin radauti

Loghin, membru PSD, urmează să fie validat consilier local în şedinţa de reconstituire a Consiliului Local Rădăuţi de joi, iar apoi va fi ales viceprimar cu atribuţii de primar.

Preşedintele PSD Rădăuţi, Nistor Tătar, a declarat că PSD are majoritatea în noul consiliu local reconstituit şi că îl va propune pe Bogdan Loghin pentru această funcţie.

El a spus că Loghin este inginer şi este administratorul unei firme de producţie.

Contactat telefonic, presedintele executiv al organizatiei municipale Radauti a PSD, Mihai REMAN a vorbit in termeni pozitivi față de activitatea de până acum a lui Loghin considerându-l pe acesta ”potrivit” pentru functia de viceprimar, cu atributii de primar. ”Activam împreună în PSD de peste 10 ani. Îl cunosc și cred că e persoana potrivită pentru această funcție”, a subliniat președintele executiv al PSD Rădăuți.

În Consiliul Local Rădăuţi reconstituit în ba OUG 41/2015 urmează să fie validaţi consilieri supleanţii PSD Bogdan Loghin, Gheorghiţă Jecalo, Lenuţa Mocrei care este şi preşedintele organizaţiei municipale de femei, Maria Mehedin şi Ondina Mandiuc, care este şi liderul organizaţiei de tineret din PSD Rădăuţi.

De la PDL urmează să fie validaţi Alexandru Deneş şi Valică Radu, iar de la PNL supleanţii Toader Vasile Ciobâcă, Mihai Boiciuc şi Daniel Florin Apetrei.

De la UNPR va fi validat Bogdan Adrian Nicolau, iar de la PPDD, Viorel Moloce.

Consiliul local Rădăuţi a fost dizolvat de Curtea de Apel Suceava în 31 martie 2015, iar Guvernul a refuzat să organizeze alegeri pentru desemnarea noului Consiliu local.

Pentru că activitatea oraşului a fost grav afectată din cauză că nu a fost ales un noul consiliu local, Guvernul a făcut o „invenţie administrativă” şi a dispus, prin ordonanţă, că în cazuri de celui de la Rădăuţi un consiliu local desfiinţat poate fi reconstituit din supleanţi.

În aceste condiţii, prefectul Constantin Harasim a aplicat prevederile legale de la şedinţa de constituire a unui consiliu local şi a convocat supleanţii de pe listele partidelor pentru joi, când se va desfăşura şedinţa de reconstituire a CL Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de