Satul Păiseni, în continuare fără curent electric. Alte şase localităţi sucevene sunt parţial nealimentate cu energie electrică


Intră acum și în grupul de

UPDATE:

La ora 14.00, în judeţul Suceava mai erau doar două localităţi nealimentate parţial cu energie electrică, si anume: Crucea şi Straja,  conform unei informări a E.ON Moldova – filiala Suceava privind avariile produse la reţelele de distribuţie a energiei electrice .

…………………………………………………………..

Satul Păiseni din comuna suceveană Cornu Luncii este în continuare fără curent electric, iar alte şase localităţi din judeţ sunt parţial fără alimentare cu energie electrică, potrivit unei informări transmisă miercuri dimineaţă de Prefectura Suceava.

Toate echipele E.ON Moldova – filiala Suceava sunt în teren şi lucrează la remedierea disfuncţionalităţilor din toate cele şapte de localităţi din judeţul Suceava.

Satul Păiseni din comuna Cornu Luncii este total nealimentat cu energie electrică, iar alte şase localităţi, respectiv Sasca Mare, Mălini, Văleni, Crucea, Straja şi Vatra Moldoviţei sunt parţial nealimentate cu energie electrică.

stalp electricitate, drum, ninsoare, zapada, iarna (2)

În localitatea Crucea, echipele operative E.ON sunt ajutate de echipe ale Direcţiei Silvice Suceava, în vederea degajării arborilor căzuţi.

Se lucrează la remedierea a cinci linii electrice şi a 20 posturi de transformare.

În informarea Prefecturii se mai arată că miercuri dimineaţă, pe drumurile naţionale din judeţ carosabilul este umed, dar se circulă corespunzător.

Pe raza de activitatea a Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Suceava, s-a acţionat cu un UNIMOG pe DN 17 (tronsonul Stroieşti-Ilişeşti) şi au fost răspândite trei tone de material antiderapant. În momentul de faţă, se patrulează cu o utilitară pe DN 2E Vârfu Dealului – Cacica.

Pe raza de activitate a SDN Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17 (zona Mestecăniş) s-a acţionat cu un UNIMOG şi au fost răspândite trei de tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează cu o utilitară pe DN 17A (zona Suceviţa).

Pe drumurile judeţene din judeţul Suceava, carosabilul este umed. S-a acţionat preventiv cu patru autoutilaje pe cinci drumuri judeţene. Au fost împrăştiate 20 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă nu se patrulează cu utilitare.

În judeţul Suceava, traficul feroviar se desfăşoară fără disfuncţionalităţi.


Intră acum și în grupul de