Dana Rabei a câștigat blugi pentru un an, de la Shopping City Suceava

În perioada 18 septembrie – 11 octombrie, clienții Shopping City Suceava care au achiziționat produse din blug de minimum 50 lei au putut participa la tombola „Câștigă blugi pentru 1 an!”, pentru a câștiga prin tragere la sorți marele premiu al campaniei, articolele preferate din blug, pentru un an întreg.

Potrivit reprezentanților Shopping City Suceava, premiul cel mare a fost câștigat de către doamna Dana Rabei, în vârstă de 45 ani, din Suceava, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 199 lei din magazinul Mustang, situat în incinta Shopping City Suceava. Timp de un an, fericita câștigătoare își va putea completa lunar garderoba cu o varietate de produse din blug din magazinele aflate în incinta centrului comercial.

Castigatoare Blugi pentru 1 an

Amintim că Shopping City Suceava a dat startul sezonului rece cu o campanie dedicată iubitorilor celui mai popular material din lume, denimul. Jeans slim, drepți, boyfriend, jeggings, skinny, pentru orice tip de siluetă există modelul potrivit, așa încât de la cei mici, până la cei mai mari, fiecare își poate compune o ținută confortabilă și în tendințe, la prețuri avantajoase. Astfel, începând cu luna septembrie, sucevenii sunt întâmpinați de magazinele din Shopping City Suceava cu oferte irezistibile la o gamă largă de blugi, în diferite culori și modele, atât pentru copii şi adolescenţi, cât şi pentru adulţi.

„Pe lângă funcționalitate și preț, trendurile actuale joacă un rol din ce în ce mai important în alegerea perechii preferate, așa încât o sesiune de shopping este cea mai potrivită pentru a descoperi blugii ideali pentru momentele din viața fiecăruia. Cool, lejer și trendy, cele mai variate modele de blugi sunt disponibile în continuare în magazinele din Shopping City Suceava pentru toți cei care își doresc să poarte astfel de produse”, au anunțat reprezentanții complexului comercial.

Shopping City Suceava – mai mult shopping și mai mulți blugi pentru familia ta!

loading...