Fotbal. Liga a III-a – Adversari dificili pentru cele 3 echipe sucevene


Intră acum și în grupul de

Vineri se va desfasura o noua etapa în cadrul campionatului Ligi a-III-a. Dintre cele 3 echipe sucevene, doar Juventus Falticeni va juca pe teren propriu în întâlnirea cu Otelul II Galati. Cetatea Suceava si CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc se vor deplasa la Braila respectiv Pascani. Iata programul complet al etapei a II-a:

Ceahlaul  Piatra Neamt II – CS Bujorii Târgu Bujor
Aerostar Bacau – Pambac Bacau
CF Braila – FC Cetatea Suceava
CFR Pascani – CSM Raraul C-Lung Moldovenesc
Willy 2001 Bacau – FCM Bacau II
Laminorul Roman – Poli Iasi II
CS Juventus Falticeni – Otelul Galati II
Politehnica Galati – Cetatea Târgu Neamt
Leonard Pascani – FC Bârlad

Clasament
1.    Cetatea Suceava            1    1    0    0    6-0    3p   
2.    Pambac Bacau                1    1    0    0    4-2    3
3.    Poli Iasi II                       1    1    0    0    2-0    3
4.    Laminorul Roman            1    1    0    0    2-1    3
5.    Cetatea Tg. Neamt         1    1    0    0    1-0    3
6.    Politeh. Galati                 1    1    0    0    1-0    3
7.    CSM Raraul                     1    0    1    0    1-1    1
8.    Willy Bacau                     1    0    1    0    1-1    1
9.    Aerostar Bacau               1    0    1    0    0-0    1
10.    Bujorul Tg. Bujor           1    0    1    0    0-0    1
11.    Ceahlaul II                    1    0    1    0    0-0    1
12.    FCM Bacau II                 1    0    1    0    0-0    1
13.    Otelul Galati II               1    0    0    1    1-2    0
14.    FC Bârlad                       1    0    0    1    0-1    0
15.    Juventus Falticeni          1    0    0    1    0-1    0
16.    CF Braila                        1    0    0    1    2-4    0
17.    CFR Pascani                   1    0    0    1    0-2    0
18.    Leonard Pascani            1    0    0    1    0-6    0

CF Braila – FC Cetatea Suceava, vineri, ora 18
Victoria cu 6-0 obtinuta în fata Leonardului din Pascani a adus mai multa încredere în rândul elevilor lui Marian Pana, care vor aborda la victorie meciul de azi în compania echipei CF Braila. Sucevenii nu au digerat înca acel rezultat de egalitate de la finalul sezonului trecut în urma caruia au retrogradat si partida de azi constituie cel mai bun prilej pentru a se revansa.
Meciul dintre CF Braila si Cetatea este un derbi al echipelor retrogradate, cele doua formatii numarându-se totodata printre pretendentele la promovare.
Echipa de la malul Dunarii a început campionatul cu stângul, suferind o înfrângere severa, 2-4 pe terenul “brutarilor” de la Pambac Bacau. Antrenorul brailean, Vasilica Darie, dispune de un lot de jucatori foarte tânar, “11” –le aliniat în prima etapa având o medie de vârsta de 19,5 ani dar experienta galben-albastrilor si-ar putea spune cuvântul.

CFR Pascani – CSM Raraul C-Lung Moldovenesc, vineri, ora 18
Dupa remiza obtinuta în prima etapa, CSM Raraul va evolua azi în compania echipei CFR Pascani. Partida, care se va desfasura pe stadionul “Tineretului” din Pascani, cu începere de la ora 18, se anunta una extreme de interesanta. Pe de o parte gazdele, pregatite de suceveanul Ovidiu Ciobanu, vor sa obtina primele puncte din acest sezon în vreme ce câmpulungenii vor încerca sa recupereze punctele pierdute pe teren propriu în prima etapa. În runda inaugurala CFR Pascani a pierdut cu 0-2 deplasarea de la Poli Iasi II. În rândul jucatorilor ceferisti se numara Geo Stanca (fost mijlocas la Juventus Falticeni), Ionut Beleca (CS Gura Humorului), Ovidiu Boscu sau Alin Bejan, ultimul sosit de la FC Botosani.
În tabara câmpulungeana, greul va fi dus  tot de Gherine, Mândrila, Popescu sau Lazar, antrenorul Relu Buliga neputându-se baza pe serviciile portarului Catalin Pascal si ale lui Ghiviziu, jucator venit în vara de FC Botosani.
Partida va fi condusa la centru de arbitrul galatean Marian Carp Marian care va fi ajutat la cele doua tuse de Vasilica Burga din Focsani si Ovidiu Galeata din Piatra Neamt.

CS Juventus Falticeni – Otelul Galati II, vineri, ora 18
Singura formatie care nu a obtinut niciun punct în prima etapa, Juventus Falticeni, va primi azi replica celor de la Otelul II Galati. Falticenenii vin dupa un esec 0-1 pe terenul nou promovatei Cetatea Tg. Neamt în timp ce “otelarii” au pierdut acasa, 1-2 cu Laminorul Roman. Elevii lui Ovidiu Murariu ar putea profita de pasa proasta prin care trece echipa satelit a prim-divizionarei din Galati.
Totusi, misiunea tinerilor fotbalisti falticeneni se anunta destul de dificila.  Ailenei & Co. au o grija în plus. Palius Gribauskas, portarul care a facut senzatie în Cupa UEFA-Intertoto s-ar putea afla în poarta celor de Otelul II. Lituanianul a fost trimis de Petre Grigoras la echipa a II-a unde ar putea ajunge si alti jucatori cu experienta.
Juventus are un ascendant moral în fata Otelului II, echipa pe care a învins-o si în sezonul trecut, 3-0 acasa si 0-1 la Galati.


Intră acum și în grupul de