Audi A4 furat din Bulgaria, descoperit în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un autoturism Audi A4, în valoare de aproximativ 4.500 lei, care era semnalat ca fiind furat din Bulgaria.

 Potrivit ofiţerului pentru relații publice al S.T.P.F. Suceava, comisar șef de poliție Poroch-Serițan Ilie,   în seara zilei de joi, 15 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pentru a efectua formalităţile de frontieră, C. Nicolai, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Suceava, conducând un autoturism marca Audi A4, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

Audi furat din Bulgaria (1)

 ” La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Bulgariaalerta fiind introdusă de autorităţile bulgare”, a arătat Poroch-Seriţan. 

El a mai precizat că şoferul a declarat polițiștilor de frontieră că a cumpărat autoturismul de la un cetățean român din București şi că nu ştia că este furat.

Audi furat din Bulgaria

„Drept urmare, autoturismul, fabricat în anul 1998, în valoare de aproximativ 4.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire”, a mai menţionat ofiţerul pentru relații publice al S.T.P.F. Suceava.


Intră acum și în grupul de