Trofeul „Nada Florilor” a fost câştigat de un botoşănean. Vezi ce premii au obţinut concurenţii suceveni


Intră acum și în grupul de

Ediţia a III-a a Festivalului Naţional Concurs de Muzică Folk pentru Tineret “Nada Florilor”, care a avut loc în perioada 17-18 octombrie la Fălticeni, şi-a desemnat premianţii.

Astfel, Trofeul “Nada Florilor”, în valoare de 2000 lei, a fost câştigat de Cosmin Mariciuc din Săveni –Botoșani.

Cosmin Mariciuc - Saveni - Botosani - marele premiuLa Secţiunea Interpretare, Premiul I, în valoare de 1000 de lei, a fost adjudecat de Mihai Moșoi din Bușteni-Prahova, Premiul II, în valoare de 750 de lei, de Cezara Crețu din Săcele- Brașov, iar Premiul III în valoare de 500 de lei – de Mateiana Anechiforesei , din Fălticeni- Suceava.

La Secţiunea Creaţie,  Premiul I în valoare de 1000 lei, a fost obţinut de Ionel Sebastian din Dorohoi, Botoșani, Premiul II, în valoare de 750 de lei, de Paul-Adrian Tihan din Fălticeni- Suceava, iar Premiul 3, în valoare de 500 de lei, de Laura Todică din Alba Iuia –Alba.

Premiul Special al Juriului, în valoare de 500 de lei, a fost câştigat de Grupul “Noi Doi”din Dorohoi-Botoșani.

Festivalul Naţional Concurs de Muzică Folk pentru Tineret „Nada Florilor” a fost organizat de Asociaţia Pathos, în colaborare cu Primăria Fălticeni şi Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

Invitaţii speciali ai ediţiei de anul acesta a evenimentului au fost  Mircea Vintilă şi trupa Taxi.


Intră acum și în grupul de