Lungu: Voi propune CL să facem un credit de cinci milioane de lei pentru plata în avans a subvenţiei la încălzire pentru noiembrie şi decembrie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, susţine o conferinţă de presă:

Ion Lungu 2015

„Ca un primar responsabil nu am putut pleca la Bucureşti la Guvern pentru a asigura bani la Bioenergy pentru că a fost o avarie la Suceava pe reţeaua de apă caldă. Cei de la Thermonet au trecut proba de foc şi am să propun CL să facem un credit de cinci milioane de lei pentru plata în avans a subvenţiei la încălzire pentru noiembrie şi decembrie.

Ieri am fost la CJ unde am semnat acordul de principiu pentru etapa a 2-a a proiectului de apă-canalizare şi din 251 milioane de euro cât e pe întreg judeţul, Sucevei îi revin 28 milioane de euro. Avem prevăzută reabilitarea staţiei de apă de la Mihoveni şi câteva extinderi de apă potabilă.”

Am văzut că există un proiect de hotărâre pentru nişte modificări rutiere în zona Bazar şi pe Calea Unirii, dar ultimul cuvânt îl va avea Politia Rutieră.

Avem primul act oficial de înregistrare fiscală a Teatrului Vişniec de la Suceava. Aştept să mişcăm lucrurile în direcţia dorită.

Mi-aş dori pe 1 noiembrie să dăm primul film la fostul cinema MODERN. Se lucrează la montarea panoului care a tot întârziat.

Am să anunţ candidatura mea atunci când trebuie. De ce nu? De ce să nu mai îmbrac haina politică în viitor?

Voi merge duminică la sfinţirea aeroportului pentru că e un obiectiv important pentru municipiu. Multă lume tot întreabă dacă avem sau nu aeroport.”

 


Intră acum și în grupul de