Cinema City își anunță intrarea pe piața suceveană începând cu data de 30 octombrie


Intră acum și în grupul de

„Am venit! Așteptarea a luat sfârșit, suntem în Suceava din 30 octombrie” este mesajul operatorului de cinematografie Cinema City pentru împătimiții de filme din municipiul reședință de județ.

cinema city

Mai multe panouri cu astfel de mesaje au început să fie fie montate în Suceava, în cursul zilei de miercuri, 21 octombrie, dată la care și primarul Ion Lungu a anunțat că probabil de la 1 noiembrie va fi deschis și Cinematograful Modern.

Potrivit unui comunicat al Iulius Mall Suceava din luna august a acestui an, Cinema City va deschide în incinta complexului comercial opt săli complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri, care vor ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp.

Contactată de NewsBucovina, conducerea departamentului de marketing a operatorului Cinema City nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că la data de 30 octombrie sucevenii vor putea vedea ultimele apariții cinematografice la Iulius Mall Suceava.

„Am început campania media, însă pentru data de deschidere și alte informații vom reveni în cursul săptămânilor următoare. Nu putem să confirmăm nimic”, a declarat pentru NewsBucovina Gabriela Iordache, manager executiv marketing în cadrul Cinema City.

Tot miercuri, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat în cadrul conferinței de presă că ecranul 3D cu rezoluție 4K pentru Cinematograful Modern din incinta Centrului Cultural Bucovina a ajuns din Belgia, iar în această perioadă specialişti veniţi din Franţa se ocupă de montarea lui.

„În măsura în care lucrurile ies bine, mi-aș dori ca pe data de 1 noiembrie să dăm primul film. Totul depinde de acest ecran, să-l vedem montat, să i se facă probe”, a spus Ion Lungu.

 


Intră acum și în grupul de