S-a izbit cu mașina în gardul unei gospodării din Dolhasca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din orașul Dolhasca, a distrus gardul unei gospodării din localitate, după ce s-a urcat beat la volanul unei mașini, deși nu deține permis de conducere.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc marți, în jurul orei 22, gardul gospodăriei fiind distrus pe o porţiune de aproximativ zece metri.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au identificat pe proprietarului mașinii, un bărbat de 39 de ani, însoțit de două persoane.

accident alcooltest

„Întrucât erau confuzi în declarații, cu privire la persoana care a condus autoturismul, bărbatul de 39 de ani și unul dintre pasageri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul proprietarului autoturismului și de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt bărbat”, au informat polițiștii suceveni.

Pe timpul cercetărilor, proprietarul autoturismului a recunoscut faptul că a condus mașina implicată în evenimentul rutier.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de