Fotbal. Liga a IV-a – Etapa s-a disputat, comentariile continua


Intră acum și în grupul de

CSO Viitorul Liteni – Bradul Putna 4 – 4  (1 – 3)
Meci cu “cântec” la Liteni unde, dupa ce oaspetii au condus cu 3-0 a urmat o revenire surprinzatoare, pe tabela de marcaj, a gazdelor, în prim plan aflându-se brigada de arbitri din Falticeni cu Ionut Avadanei la centru, Stefan Parfene si Vl. Parfene la cele doua margini. Meciul s-a încheiat 4-4 dupa ce arbitrii au fost alergati pe teren si s-a încheiat cu scene penibile, atât pe teren cât si în cabina arbitrilor. Urmeaza Comisia de Disciplina. Au jucat formatii :
Viitorul: Holca – Dascalu, Onisii, Vornicu, Ilies, Murariu, Scutelnicu, Balan, Vacaru, Maniliuc, Comanut. Au mai intrat: I. Roman, Stolnicu si M. Roman.
Bradul: Zubas – Luca, Bâru, Tugui, Muntean, Romega, Dobrea, Turcan, Isopescu, I. Roman, Busuioc. Au mai intrat: Ionesi si I. Galan.
Golurile au fost marcate de Murariu (40), Vornicu (60), Onisii (82), M. Roman (84) pentru gazde, respective Romega (17), Dobrea (28, 32) si I. Roman (90). Partida s-a încheiat cu o contestatie depusa de echipa oaspete pentru substituirea unui jucator de la gazde.

Cetatea II Suceava- Arbore – Zimbrul Siret  1 – 0 (1 – 0)
A fost un meci foarte echilibrat din punct de vedere al valorii sportive, siretenii fiind o surpriza placuta în ceea ce priveste replica pe care au dat-o echipei satelit a Cetatii. Gazdele, desi au dominat în majoritatea timpului, daca n-au bagat mingea în poarta s-au vazut terminând meciul “în corzi”. Au jucat formatiile:
Cetatea II: Constantin – Cerlinca, O. Ciobanu, Ignatescu, Razlog, Apetri, Patache, Crisu, Martinescu, Scutelnicu, Turliuc. Au mai intrat: Dovalciuc si Florescu.
Zimbrul: Bejinariu – Melniciuc, Platon, L. Luchian, Ciustea, Tablan, Tcaci, Pârlog, Ovagiuc, Zus, Popoiu. Au mai jucat: Trofin, Harasemiuc si C. Luchian.
Golul a fost marcat în minutul 45 de Lucian Crisu. Sa mentionam ca, desi a fost un meci foarte disputat, oaspetii au fost sanctionati cu 6 cartonase galbene iar gazdele cu 4.

Rapid CFR Suceava – CSM Dorna Vatra Dornei  2 – 1 (1 – 0)
Meci foarte echilibrat în care s-au întâlnit doua echipe care au avut un start bun de campionat si care nu-si ascund ambitiile de a lupta pentru un loc din vârful clasamentului. Arbitrul central Ion Moldovan a fost nemultumit la sfârsitul meciului de atitudinea delegatilor echipei Rapid CFR care l-au agresat verbal, atât în teren cât si în cabina, nu în urma prestatiei din acest meci ci pentru ai plati acestuia o polita mai veche. Au jucat formatiile:
Rapid CFR: Bârhoata – Sevaciuc, V. Murariu, M. Ciobanu, Huluba, Tudoreanu, Stamate, Spatar, Romaniuc, L. Burlacu, Bejinariu. Au mai intrat: Raut, Clim si Scutariu.
Dorna: I. Marolicaru – Szekely, Fl. Marolicaru, Iuga, Boanches, Atofanei, Vizitiu, Chira, I. Groza, Nemes, D. Bostan.
Golurile au fost marcate de L. Burlacu (28), Romaniuc (51) pentru Rapid, respective D. Bostan (59) pentru formatia vizitatoare.

Bucovina Badeuti – Flacara Rosie Udesti 1 – 0 (0 – 0)
Meci capital pentru “copiii” lui Vichente Popescu având în vedere ca dupa trei etape acestia figurau cu zero puncte în clasament. Faptul ca meciurile de pe teren propriu sunt disputate în “pribegie” la Radauti, unde nu beneficiaza de aportul propriilor suporteri pare sa fi contat pentru Bucovina. A fost un meci greu, în care diferenta s-a facut abia spre final dar dupa parerea specialistilor victoria badeutenilor a fost meritata. Au jucat formatiile:
Bucovina: Dumitriu – P. Lucescu, Gh. Tatar, Rosu, Hutanu, Fl. Siminiceanu, M. Gavriuliuc, Podariu, Pânzariu, Petrescu, Casoinic. Au mai intrat: Ichim si Vasile David.
Flacara: Bidalan – Cojocariu, V. Bai, M. P. Bai, Buziuc, Lazar, Manghiuc, Ciubotariu, Tunea, Roman, Geosu. Au mai intrat: Flutur, Cenescu si Martolea.
Golul a fost marcat de Caoinic în minutul 72.

Minerul Iacobeni-Ciocanesti – CSM Bucovina Radauti  5 – 1 (2 – 0)
Cea mai categorica victorie a etapei s-a înregistrat în partida de la Ciocanesti. Formatia gazda îsi disputa meciurile de pe teren propriu alternativ la Iacobeni respectiv Ciocanesti. În acest sens Minerul a primit o aprobare din partea AJF Suceava care a tinut cont de faptul ca în formatie figureaza fotbalisti din ambele localitati. În întâlnirea de duminica gazdele au obtinut cea de-a doua victorie de pe teren propriu în fata uneia dintre echipele de marca ale esalonului. Diferenta a fost facuta de terenul de joc (la limita minima a dimensiunilor) a dominat prin centrari si reluari cu capul, careul radautenilor. Golurile au fost marcate de Ad. Berechea (24), Tomiuc (39, 69 – cel mai bun om de pe teren) si S. Ciocan (77, 89) pentru gazde, respectiv Ovidiu Cojocariu pentru radauteni.


Intră acum și în grupul de