Ministrul Adomnitei a semnat ordinele de incetare a contractelor de management pentru Carcalete si Hrenciuc


Intră acum și în grupul de

Întreaga conducere a Inspectoratului Scolar Judetean Suceava a contestat calificativele atribuite de MEdCT dupa evaluarea activitatii manageriale a acestora, însa pentru seful ISJ, Petru Carcalete si adjunctul Daniel Hrenciuc, s-a pastrat calificativul de „nesatisfacator” fapt pentru care ministrul Cristian Adomnitei a semnat marti, ordinele de încetare a contractelor de management pentru acestia. Si pentru adjunctul Vasile Monacu a fost pastrat calificativul de „satisfacator” însa acesta nu a fost demis.
Activitatea manageriala a fost evaluata de o comisie a MEdCT la începutul lunii august.
În locul lui Petru Carcalete a fost numit din nou cu delegatie Lucian Lungu, directorul Colegiului de Informatica „Spiru Haret” Suceava. Acesta a mai detinut în luna iulie, timp de doua saptamâni aceasta functie.  

Petru Carcalete a precizat ca va ataca în instanta ordinul de încetare a contractului de management.
La evaluare, Petru Carcalete a obtinut doar 61,1 puncte din totalul de 100 de puncte iar Daniel Hrenciuc a acumulat numai 55, 90.
Pentru calificativul de „satisfacator” trebuiau sa obtina minim 70 de puncte.

În cazul primirii calificativului „satisfacator” sau „nesatisfacator” pentru 4 ani de zile exista interdictia participarii la concursuri pentru ocuparea unor functii de conducere sau obtinerea de gradatii de merit, calificativul minim necesar fiind „bine”. Totodata contractul managerial înceteaza daca, pe perioada mandatului, inspectorul a obtinut în urma evaluarii efectuate de MEdCT calificativul „nesatisfacator”.


Intră acum și în grupul de