Exerciţiu de intervenţie al ISU la Rădăuţi cu autoşenilata obţinută cu fonduri europene GALERIE FOTO


Intră acum și în grupul de

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Constantin Harasim, adjunctul şefului ISU Suceava, col. Dan Hoffman, au participat, sâmbătă, la Rădăuţi, la finalizarea proiectului european prin care au fost achiziţionate echipamente pentru intervenţii în situaţii de urgenţă.

pompieri isu interventie accident senilata nechifor nica drona autofreza hoffman harasim (76)

Prin acest proiect, în judeţul Suceava au fost achiziţionate cu fonduri europene 27 de autospeciale, ambulanţe, autofreze.

Dintre acestea la Rădăuţi au ajuns două autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă cu capacitate medie, o autospecială complexă de intervenţie, descarcerare şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă, o ambulanţă de prim ajutor, o autofreză multifuncţională de zăpadă şi un vehicul cu şenile tip UTV.

Cu această ocazie, invitaţii au vizionat un exerciţiu la care au fost folosite noile dotări ale ISU din Rădăuţi.

Ministrul Fondurilor Europene a anunţat că până la sfârşitul anului vor fi achiziţionate alte echipamente pentru situaţii de urgenţă şi că anul viitor va fi realizat un proiect mai amplu, o premieră în Uniunea Europeană privind intervenţiile în situaţii de urgenţă.

 


Intră acum și în grupul de